maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Ondertekening verkoop grond voor woningbouw in Heerjansdam

20 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Wethouder Jos Huizinga (Ruimtelijke ontwikkeling) en directeur Lotte van Houwelingen van BM van Houwelingen BV hebben vandaag een contract  ondertekend voor de verkoop van grond voor de bouw van18 twee onder-één-kapwoningen en 5 patiowoningen.

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem, zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond.  De woningen worden gebouwd aan de Sportlaan in Heerjansdam op de voormalige locatie van voornamelijk basisschool De Rank.

Meer informatie: www.degroeneharmonie.nl

Lees meer over:

ondertekening verkoop grond
Deel dit bericht met je vrienden!