maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Thomas van den Broek is op zoek naar talent

17 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Denk jij dat je over talent beschikt en ben je op zoek naar een opdrachtgever? Wil jij ook eens model zijn of kun je iets bijzonders? Er is nu een platform gelanceerd waar talenten en opdrachtgevers eenvoudig en laagdrempelig met elkaar in contact kunnen komen. Castingbestand.nl is hét online platform voor onder andere (aankomend) acteurs, modellen, artiesten en presentatoren.

Thomas van den Broek uit Zwijndrecht, eigenaar en oprichter van Castingbestand.nl en in 2017 uitgeroepen tot T500-member, vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar dromen waar te kunnen maken. Hij zegt dat je soms een beetje geluk nodig hebt om juist die ene persoon, die dat kan waarmaken tegen te komen of dat ene castingbureau waar jij je kunt aanmelden, te vinden. Dit gaat nu makkelijker dan ooit, want op dit platform is iedere euro die je verdient ook echt voor jou!

De missie van Castingbestand.nl is om de opdrachtgever en het talent bij elkaar te brengen. Van acteur tot danser, van haarmodel tot host en van presentator tot figurant, je vindt ze allemaal op dit unieke platform. Je kunt je hier aanmelden als je een rol wilt spelen in tv-commercials, internet-commercials, fotoshoots of tv-shows. Soms wordt er ook publiek voor een show of grootschalige figuratieprojecten voor films gezocht. Als je bij een tv-programma graag eens in het publiek wilt zitten of figurant wilt zijn, is dat natuurlijk ook mogelijk. Op dit platform wordt niet geselecteerd op schoonheid, maten of lengte want iedereen is hier welkom.

Lijkt het je leuk om modellenwerk te doen en voel je je op je gemak voor de camera? Kun je moeiteloos de (soms complexe) instructies van de fotograaf opvolgen? Wil jij je aanmelden voor een rolletje in het publiek? Iedereen van jong tot oud is bij Castingbestand.nl welkom. De oproepen voor de opdrachten zijn eenvoudig te vinden op dit platform. Op deze manier kun je rustig alle informatie tot je door laten dringen, je agenda nakijken en dan pas op de oproep reageren. In principe is iedereen altijd geschikt voor figuratie-opdrachten en er worden regelmatig nieuwe talenten en nieuwe modellen voor dit onderdeel gezocht.

Castingbestand.nl geeft aan transparant te zijn: je ziet precies hoeveel talenten zich al hebben aangemeld. Ook qua verdiensten houden ze het graag overzichtelijk. Word je ingehuurd door een opdrachtgever? Dan zijn alle vergoedingen 100% voor jou. Of zoals van den Broek het verwoordt: “Wij willen opdrachtgever en talent bij elkaar te brengen. Gemakkelijk en laagdrempelig, zonder extra commissie, want Castingbestand.nl ziet in iedereen talent!”.

Lees meer over:

talent casting ondernemer
Deel dit bericht met je vrienden!