vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Ritmische Gymnastiek Turnsters in de prijzen

10 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hillegom gehouden eerste districtswedstrijd ritmische gymnastiek kenden de RG-turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een goede start. Amy Koedoot en Olivera Stepanov wisten in de juniorklasse met hun duo-optreden lint met 16,750 punten het goud te veroveren.

Het duo Caithlynn Bezemer en Jada Snikkers vielen met 14,100 punten net buiten het erepodium en werden vierde.

Individueel kwamen alle vier de turnsters eveneens in actie. Bij de junioren 2004 pakte Amy Koedoot met 15,550 punten het zilver en Olivera Stepanov met 14,800 punten het brons. In de categorie junior 2006 gaven Jada Snikkers en Cathlynn Bezemer elkaar geen duimbreedte toe. Met 14,350 punten lieten beiden zich het zilver omhangen.

Lees meer over:

turnen ritmische gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!