zondag 23 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

1958-2018: Al 60 jaar oliebolactie EMM

3 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bestel uw oliebollen bij EMM. Net als altijd verkoopt EMM in samenwerking met Bakker Voordijk te Ridderkerk weer oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes. Bakkerij Voordijk is een ambachtelijke bakkerij waar iedere dag de bakkers met veel enthousiasme (h)eerlijke producten maken. Al meer dan 100 jaar worden met oud en nieuw overheerlijke oliebollen gebakken volgens een traditioneel familierecept. Bij Bakker Voordijk is de kwaliteit van de producten gegarandeerd.

EMM gaat ervan uit dat we ook dit jaar weer  op uw bestellingen mogen rekenen. U bent dan verzekerd van de lekkerste oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes en u steunt ook nog onze vereniging.
Vanaf nu kunt u al bestellen bij: J. Breure, telefoon 078-6771781; of per email: info@emm-heerjansdam.nl – voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer, het aantal zakken/doosjes van het gewenste product en of u de bestelling afhaalt of wilt laten bezorgen.

De Oliebollen zijn verpakt in zakken van 10 stuks à € 8,00; de Appelbeignets zitten in doosjes van 4 stuks à  € 5,00 en de saucijzenbroodjes in zakken van 4 stuks à € 6,00.

In de periode van 6 tot en met 21 december komen de leden van EMM bij u aan de deur voor het opnemen van uw bestelling(en). De bestelling wordt bij u thuis afgeleverd op maandag 31 december 2018.

Afhalen van uw bestelling kan op 31 december tussen 12.00 en 14.00 uur, in Sporthal den Dam, Sportlaan 8 in Heerjansdam. Hier zijn ook oliebollen, appelbeignets en saucijzenbroodjes voor losse verkoop verkrijgbaar, zo lang de voorraad strekt.

Lees meer over:

oliebollen emm
Deel dit bericht met je vrienden!