maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Ruimte voor nieuwe deelnemers bij Keep-Fit-Lessen

3 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Binnen het totale  keep-fit-programma van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O is er ruimte ontstaan. Onder andere op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet.

Iedere dinsdagmorgen wordt onder deskundige leiding van Marry van der End op muziek gevarieerde bewegingslessen gegeven waarbij alle spieren aan bod komen. Door haar jarenlange ervaring en brede kennis presenteert zij binnen haar les alle mogelijke bewegingsvarianten zoals vormen van aerobics, steps, body-fit enz.

Belangstellenden kunnen zich ter plaatse aanmelden en gebruik maken van twee gratis proeflessen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marry van der End – telefoon 078-6101227 of met Pauline den Hartog – telefoon  078-6767451.

Lees meer over:

keep-fit 0&0
Deel dit bericht met je vrienden!