maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Groot Sinterklaasfeest bij PIT

30 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - De grote hal van kindcentrum De Rank in Heerjansdam was bijna te klein, zoveel kinderen van de medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs kwamen naar het Sinterklaasfeest. De Sint pakte er zijn Grote Boek bij en wist over alle kinderen wat te vertellen. “Net als PIT vind ik het belangrijk om ieder kind, van groot tot klein, goed te kennen.”

Kindcentrum De Rank mocht onlangs zijn 125e verjaardag vieren en dat sprak de Sint, zelf ook flink op leeftijd maar toch altijd eigentijds, wel aan. “Ik voel me bijzonder vereerd dat we hier een kijkje mogen nemen. En wat een geweldige ontvangst krijgen we van al die vrolijke kinderen en hun mama’s en papa’s van PIT,” aldus de goedheiligman. “Ik vind het hier heel gezellig en kijk alweer uit naar volgend jaar.” Natuurlijk brachten de Sint en zijn Pieten cadeautjes mee en overheerlijke pepernoten. “Al die blije gezichten! Je kunt wel merken dat alles draait om kinderen bij PIT en dat ze gewend zijn om van iedere dag iets bijzonders te maken.”

Zie ook:

Lees meer over:

pitco sint en piet
Deel dit bericht met je vrienden!