maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-turnsters goed van start

26 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de eerste in Voorburg gehouden districtsplaatsingswedstrijd 4de divisie zijn de O&O-turnsters goed van start gegaan. In de categorie senior-D-c wist Lisa Schouten met 43,117 punten beslag te leggen op het goud. Merel Heezen werd met 40,650 punten verdienstelijk zesde. Bij de senioren-D-b turnde Karin Hoekstra zich in de prijzen. Met 42,850 punten pakte zij het brons. Day Grinuva kwam met 41,134 punten hierbij als vijfde uit de strijd.

In de jeugdklasse 2-F kwam Kiara Brouwer Von Gonzenbach slechts weinig te kort voor ereschavot. Met 40,784 eindigde zij op de vierde plaats.
Bij junioren-E kwam het best resultaat op naam van Elise Biemond. Zij noteerde met 41,033 punten een zesde plaats.

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!