zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatrosteams klaar voor de zaal

19 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Er werd afgelopen zaterdag door diverse Albatrosteams volop in de zaal geoefend en er waren wisselende resultaten. C1 speelde nog wat slordig tegen het sterke IJsselvogels en verloor nipt met 9-10. B1 had in Tilburg een sterke tegenstander, maar trok toch met 14-19 aan het langste eind. A1 verloor ruim van Vitesse A1, maar het in het wedstrijdkorfbal debuterende senioren 5 won van Twist 4.

Ook positief waren de ruime overwinningen van senioren 3 en 4 in Strijen. Het op drie plaatsen gewijzigde derde team maakte korte metten met Ventura Sport 1 en scoorde 27x! Ook het geïmproviseerde vierde team boekte winst op de reserves van de Strijense ploeg.

Albatros 1 en 2 speelden niet super in de oefenwedstrijden bij KOAG in het Krimpenerwaard college. Er werd in de eerste helft nog redelijk gescoord, maar in de tweede helft was alles bij de rood-witten wat minder. Beide Albatrosteams bleven met 19 treffers onder de maat. Verdedigend is er richting zaterdag nog wel wat te verbeteren en ook was het rendement uit vrije ballen duidelijke voor verbetering vatbaar. 

Komende vrijdag zal de Sint met zijn Pieten een bezoek aan de Albatrosteams brengen en zaterdag gaat de zaalcompetitie van start. Albatros neemt met 9 senioren, 1 G-team en 29 jeugdteams deel aan de competitie die tot 30 maart 2019 zal gaan duren.

Fotobijschrift: De seniorenselectie start zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Maassluis

Lees meer over:

albatros zaalcompetitie
Deel dit bericht met je vrienden!