maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

De IJsvogel bestaat (bijna)10 jaar

19 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het kleinschalige woon-zorgcomplex De IJsvogel onderdeel van de Swinhove Groep bestaat volgend jaar 10 jaar. Een paar jaar geleden zijn de heren Stellaard en van Loon gestart als burgerinitiatief met een activiteitenfonds.

Het activiteitenfonds van De IJsvogel heeft als doel sponsorgeld te verzamelen, waarmee extra activiteiten georganiseerd kunnen worden in de brasserie van De IJsvogel voor (eenzame) ouderen, bewoners en wijkbewoners.

Afgelopen jaar is er een jeu des boulesbaan gekomen bij De IJsvogel een samenspel van het activiteitenfonds en de gemeente Zwijndrecht.

Het doel van het activiteitenfonds voor aankomend jaar is sponsorgeld verzamelen voor het 10-jarig jubileum van De IJsvogel. In april wordt er een feestweek georganiseerd, met tal van activiteiten en optredens. Hiervoor zijn natuurlijk financiële middelen nodig.

Gelukkig zijn er al verschillende bedrijven, verenigingen en particulieren die een donatie hebben gedaan. Wij zijn deze sponsoren ook zeer dankbaar.

Mocht u een (kleine) donatie willen doen, dan kan dat, graag zelfs op rekeningnummer NL80 INGB 0663 5279 52 tnv B. Stellaard ovv activiteitenfonds.

De IJsvogel hoopt dat zij er een geslaagd jubileumjaar van kunnen gaan maken. Tevens bent u ten alle tijden van harte welkom in De IJsvogel tijdens openingstijden van 9.00 – 17.30 uur

Lees meer over:

jubileum ijsvogel
Deel dit bericht met je vrienden!