Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Familie den Boef zestig jaar getrouwd'
13nov 2018

Familie den Boef zestig jaar getrouwd

ALBLASSERDAM / ZWIJNDRECHT - Het was de elfde van de elfde dat ze nu 60 jaar geleden in Ridderkerk in het huwelijksbootje stapten. Jaap den Boef (85) ontmoette zijn Hannie den Boef-Nijland (80) toen ze elkaar tegenkwamen op de brug van Alblasserdam, waar ze aan het fietsen waren en ze hebben elkaar nooit meer laten gaan.

En nu, 60 jaren later, zijn ze nog steeds gelukkig samen en zijn beiden nog gezond. Twee maal in de week doen ze vrijwilligerswerk in “Swinhofe” (Zwijndrecht), waar ze horeca werkzaamheden verrichten, alwaar ze ook hun huwelijksfeest hebben gehouden. Verder tafeltennist Jaap in competitieverband en Hannie bekommert zich om het huishouden. Bovendien gaan ze ook nog graag op vakantie.

Jaap heeft lange tijd in Ridderkerk gewerkt en beiden hebben er ook gewoond. Jaap is in Alblasserdam
geboren en Hannie zag het levenslicht in Hengelo. Jaap heeft nog tot zijn pensioen gewerkt als chauffeur waar hij brood bezorgde, terwijl Hannie vele jaren in de huishouding en bij de thuiszorg heeft gewerkt. Het echtpaar heeft een dochter en vier zoons gekregen en zij prijzen zich gelukkig met hun dertien kleinkinderen en negen achterkleinkinderen en bovendien zijn er nog drie op komst.

Burgemeester Jaap Paans bracht het echtpaar een felicitatiebezoek op 12 november in hun woning aan de J.U. Smithof.

Foto: Joop Aret.Deel dit bericht met je vrienden!