maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

De KunZtmaand komt er weer aan

7 november 2018

ZWIJNDRECHT - Bent u klaar voor een aantal mooie en leuke activiteiten in Zwijndrecht? Bijvoorbeeld een tentoonstelling van jongeren over de straatcultuur van tegenwoordig? Bijzondere huiskameroptredens? In november-KunZtmaand is er in Zwijndrecht op cultureel vlak weer heel wat te beleven!

FLITStentoonstelling #1 Straatcultuur
Hoe goed kent u 'de jeugd van tegenwoordig'? Maak in deze tentoonstelling kennis met straattaal, - muziek, -dans, -kleding en alle manieren waarop jongeren zich in hun vrije tijd vermaken zoals vloggen, gamen en social media en test uw kennis! Met de straattaal quiz kunt u een etentje voor 2 winnen!

Wo 7 en do 8 nov vanaf 16.00 uur bij KunZt:
Leerlingen van Theaterhuis Drechtsteden laten via spoken word/ zang en dans zien en horen wat er volgens hen aan de maatschappij zou moeten veranderen.
Op woensdag nemen Tessa en Mylene jullie mee in een wereld van liefde/verliefdheid en onbeantwoorde liefde. Op donderdag gaat het over discriminatie. Lieke en Julia voeren dit uit.

FLITStentoonstelling #2 'Vrouwen'
Eeuwenlang vormen vrouwen voor kunstenaar een bron van inspiratie. Als onderwerp van schoonheid, opoffering, schepper van nieuw leven en moederschap nemen zij een vooraanstaande plaats in de kunst in. Kunstenaars uit de regio Drechtsteden hebben zich ook laten inspireren op dit thema 'vrouwen'. Hun uitwerkingen zijn terug te vinden in deze tentoonstelling. Verschillende kunstdisciplines komen hier aan bod: schilderijen, keramiek, houtbewerking, etc.

FLITStentoonstelling #3 30 jaar RTV ATOS
RTV Atos viert in deze tentoonstelling haar 30-jarig jubileum. In deze tentoonstelling kunt u aan de hand van foto's hoogtepunten uit de laatste 30 jaar herbeleven.

Programma | Kunzt in de huiskamer | 18 november

Wat vrouwen drijft
13.30 uur        Deur open van KunZt
13.45 uur.       Vertrek naar eerste locatie
14.00 uur        Aankomst locatie 1: Lezing "een brief aan mijn zoon" Chantal Holleman
15.30 uur        Wandelen naar locatie 2: Neoptolemos
16.30 uur        Borrel en napraten bij KunZt met muziek van "The Charming Three"
17.30 uur.       Einde

Nieuw: KunZt deze maand ook op zaterdag geopend!
U kunt KunZt bezoeken op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur.  U vindt de expositieruimte KunZt in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 1. De ingang vindt u aan de Burgemeester de Bruïnelaan. 

Wilt u met een groep langskomen? Meldt u dit dan van tevoren via: info@kunztzwijndrecht.nl. Voor meer informatie over deze tentoonstelling, kijk op: www.kunztzwijndrecht.nl

Lees meer over:

kunstenaars november kunzt
Deel dit bericht met je vrienden!