zondag 16 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Minderjarigen lopen in Winkelcentrum Walburg tegen de lamp met zwaar illegaal vuurwerk

7 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 6 november 2018, omstreeks 14.15 uur, kregen de politie een melding om te gaan naar de Albert Heijn supermarkt in het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Daar was door een bezorgdienst bij de servicebalie een pakketje met vuurwerk afgeleverd.

Op het moment dat de agenten ter plaatse kwamen, stonden net twee jongens aan de servicebalie om het bewuste pakketje af te halen. Zij hadden via internet illegaal vuurwerk uit Polen besteld.

Het vuurwerk is door deze agenten in beslag genomen. De jongens, 13 en 14 jaar oud, beiden woonachtig in Zwijndrecht, zijn overgedragen aan hun ouders. Zij zullen later een verklaring hierover mogen afleggen en hun eventuele straf te horen krijgen.

Lees meer over:

vuurwerk walburg illegaal
Deel dit bericht met je vrienden!