maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Aquarama-Wasstraat uit 2016 wordt online geveild

6 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Door het grote succes van hun wasstraat, waar de klandizie almaar toeneemt, besloten de eigenaren hun locatie in Zwijndrecht uit te breiden en met het oog op de toekomst meteen  te vernieuwen met state of the art apparatuur. Hierdoor komt de huidige wasstraat uit 2016 van het bekende merk Aquarama, inclusief toebehoren van MTM Hydro, beschikbaar.

Troostwijk Veilingen organiseert de online veiling ervan. De veiling is 25 oktober jongsteleden van start gegaan en sluit op 22 november haar virtuele deuren. Op 20 november aanstaande kunnen alle veilingitems op afspraak bezichtigd worden in Zwijndrecht. De installatie is daar nog in bedrijf tot het sluiten van de veiling.

Inclusief toebehoren
Frank Adam, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen, vertelt: ‘We veilen naast de complete wasstraat ook toebehoren als auto-interieurstofzuigers, een bandenpomp en een rvs mattenreiniger, kortom: een volledige installatie, die met name interessant is voor garagebedrijven en tankstations. Omdat Troostwijk hecht aan een circulaire economie, waar materialen zoveel mogelijk hergebruikt worden, vinden we het belangrijk dat de installatie van deze veiling een welverdiend  tweede leven krijgt. Alles verkeert in prima staat en is nog zeer courant. De wasstraat dateert per slot van rekening uit 2016.’

Over de veiling
De veilingitems kunnen op afspraak bezichtigd worden in Zwijndrecht op 20 november van 9 tot 12 uur.
Voor het maken van een afspraak gelieve een bericht te sturen naar: info@troostwijkauctions.com

Alle details over de veiling zijn te bekijken via deze link:
https://www.troostwijkauctions.com/nl/aquarama-car-wash/01-27645/

Lees meer over:

wasstraat veiling
Deel dit bericht met je vrienden!