maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Bewoonster uit Heerjansdam geëmotioneerd door winst in BankGiro Loterij

5 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Een grote verrassing voor Engelien (66) uit Heerjansdam. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Engelien op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Engelien was compleet verrast.

Engelien (66) vertelt geëmotioneerd: "Ik heb hier geen woorden voor. Deze week is erg emotioneel voor me. Afgelopen week is mijn eerste kleinkind Julia Anna geboren en nu dit ook nog! Ik ben hier ontzettend blij mee. Volgende week krijg ik een nieuwe keuken dus dit bedrag komt ontzettend goed van pas. Bedankt BankGiro Loterij!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder: Engelien uit Heerjansdam wint 10.000 euro in BankGiro Loterij.

Lees meer over:

winnaar bankgiroloterij
Deel dit bericht met je vrienden!