Friday 24 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Gereformeerde Kerk Zwijndrecht verhuist naar Heerjansdam

2 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Met ingang van 1 november heeft de Gereformeerde Kerk Zwijndrecht e.o., onderdeel van het landelijke kerkverband Gereformeerde Kerk Nederland (GKN), een nieuw onderkomen gevonden. De zondagse erediensten zullen op 5 november worden belegd in de Boomgaardkerk te Heerjansdam.

Tot vorig jaar worden de erediensten altijd belegd in het Zwijndrechtse Develsteincollege. Vanwege groei van de gemeente werd die locatie te klein, en moest er met enige spoed uitgeweken worden naar een andere locatie van de scholengemeenschap. Inmiddels is er na een jaar een nieuwe locatie gevonden in Heerjansdam.

De plaatselijke Protestantse Kerk, die beheerder van het pand is, heeft aangegeven, dat ze graag meewerken aan het in ere houden van de oorspronkelijke functie van het gebouw: Kerkdiensten. Er is de wederzijdse hoop uitgesproken dat de verhuur voor de lange termijn zal zijn.

Op 5 november zal de Geformeerde Kerk Zwijndrecht e.o. de eerste diensten beleggen. De aanvangstijden van de erediensten zijn 09:30u en 16:30u.

Deel dit bericht met je vrienden!