donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Commissaris van de Koning neemt profielschets voor nieuwe burgemeester in ontvangst

26 oktober 2018

ZWIJNDRECHT - Maandag 29 oktober 2018 neemt de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, de heer Jaap Smit, de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht in ontvangst. 

De gemeenteraad vergadert van 19.30 uur tot 21.00 uur over de profielschets van de nieuwe burgemeester. Op basis van de inbreng van inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden heeft de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad van Zwijndrecht een profielschets opgesteld, die in de vergadering zal worden vastgesteld. De commissaris van de Koning van Zuid-Holland zal bij deze vergadering aanwezig zijn en met de leden van de gemeenteraad in gesprek gaan over de profielschets.

De (beoogd) voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer Evert Jan van de Mheen, zal de profielschets aan de heer Smit overhandigen. Vervolgens stelt de commissaris van de Koning de vacature open en start de selectieprocedure.

De openbare raadsvergadering vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3. U bent van harte welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!