dinsdag 30 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Naomi Visser tweede bij Interland

8 oktober 2018

ZWIJNDRECHT / PAPENDRECHT - Naomi Visser, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft zaterdag met haar tweede plaats bij de in Varsenare (België) gehouden interland tussen België-Roemenië-Nederland een flinke stap in de goede richting gezet in de race voor deelname aan de aanstaande Wereldkampioenschappen turnen in Doha (Qatar).

Met een score van 53,900 punten pakte Naomi het zilver in het allround klassement en was daarmee de beste Nederlandse allrounder.

Het team verder bestaande uit Vera van Pol, Kirsten Polderman, Sanna Veerman en Tisha Volleman eindigde met 157,25 op de tweede plaats achter België (162,200). De Roemenen eindigden met 151,250 op plek drie.

Ook zilver voor de heren
In Gent was er eveneens zilver voor de Nederlandse mannen. Tijdens de interland tegen België en Frankrijk behaalden zij 248,65 punten. Daarmee eindigden Bram Louwije, Michel Bletterman, Bart Deurloo, Casimir Schmidt en Epke Zonderland achter de Franse ploeg (251,15).

Het brons was voor de Belgische selectie, die 248,15 punten bij elkaar turnde. "Het was een goede teamtest met nog twee weken te gaan richting de WK. Volgende week nog een interland tegen topper Zwitserland en dan zijn we klaar voor de WK," vertelde bondscoach Bram van Bokhoven achteraf.
In Gent telden de scores van Frank Rijken en Bram Verhofstad niet mee voor het teamresultaat.

Lees meer over:

gymnastiek selectie interland
Deel dit bericht met je vrienden!