Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Toekomst zwembad de Hoge Devel en behoefteonderzoek buitensportaccommodaties op politieke markt

20 september 2018

ZWIJNDRECHT - De raadsleden spreken op politieke markt van 25 september aanstaande onder meer over de toekomst van het zwembad de Hoge Devel en behoefteonderzoek sport- en beheerplan buitensportaccommodaties

Toekomst zwembad de Hoge Devel
De raad praat op deze politieke markt over de toekomst van het zwembad de Hoge Devel. Het college wil graag weten van de raadsleden of zij een nieuw zwembad willen in Zwijndrecht. Binnen de bestaande budgetten wil het college de haalbaarheid van een nieuw zwembad onderzoeken. Hiervoor vraagt het college een bedrag van € 150.000. Het is de bedoeling dat de raad dit jaar een besluit neemt over de toekomst van het zwembad.

Behoefteonderzoek sport- en beheerplan buitensportaccommodaties
Op 31 oktober 2017 heeft de raad in de motie "Visie op sportaccommodatie behoeften" gevraagd een visie te ontwikkelen op basis van de behoefte bij de sportverenigingen. In maart hebben alle binnen- en buitensportverenigingen een vragenlijst ontvangen. De raad wordt geïnformeerd over de uitkomsten van dit onderzoek. Een aantal van de wensen worden verwerkt in het beheerplan buitensportaccommodaties.

Lees meer over:

zwembad politieke markt
Deel dit bericht met je vrienden!