donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-leden zetten zich in voor de grote-club-actie

17 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Leden van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O gaan de straat op met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Zij gaan langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

O&Ogaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Nel Kortman, clubcoördinator van O&O: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst voor aanschaf van toestellen en geluidsapperatuur te realiseren. Met het tijdig vervangen van al dit materiaal is veel geld gemoeid! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

O&O doet al voor de twintigste keer mee. Vorig jaar werd er € 4.200,-- opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds nieuw materiaal aangeschaft.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Lees meer over:

o&o gymnastiekvereniging
Deel dit bericht met je vrienden!