donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuter-kleuter-instuif een groot succes

17 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O kan weer terug kijken op een zeer geslaagde peuter-kleuter-instuif. Het jaarlijks terugkerend evenement was dit jaar voor de turnclub de aftrap voor de nationale sportweek. De instuif kende drie opstartmomenten.

Zo’n 125 peuters en kleuters met hun ouders wisten de turnhal aan de Uilenvliet te vinden. Deze was ingericht met twee bewegingsbanen. De kinderen konden daarop naar hartenlust klimmen, klauteren, balanceren, rollen, duikelen, springen. Het bewegen door de blokkenkuil was daarbij ook zeer gewild.

Het dansgedeelte met allerlei expressievormen vond plaats in RG-hal.

Aan het eind van iedere sessie werden de kinderen getrakteerd op pannenkoeken en limonade. Tot slot kregen zij bij de uitgang nog een kleurplaat.

Bron foto: Joop Visser (G.V. O&O)

Lees meer over:

peuter kleuter instuif
Deel dit bericht met je vrienden!