maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Eerste wedstrijd naseizoen voor Accelerando is een succes

10 september 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 8 September was het zo ver. De eerste wedstrijd van het naseizoen is er. De wedstrijd in Maarsen. Alle leden van Accelerando waren helemaal uitgerust van hun zomer vakantie om weer te kunnen stralen op deze wedstrijd.

Na de vakantie zijn alle trainingen weer begonnen. Alle dames van Accelerando zijn dan ook al een aantal weken hard aan het werken om zich klaar te stomen voor deze wedstrijd, en het resultaat was dan ook zichtbaar. In het bijzonder voor Mila van der Klundert. Met haar dance twirl op muziek van Ravelijn, wist zij promotie te maken van de Novice klasse naar de Beginner met maar liefst 67 punten.

Ook zijn er een hoop dames die hun plaatsingspunten hebben binnen gesleept voor de Nederlandse Kampioenschappen die zich in December en Januari afspelen. Dit zijn natuurlijk geweldige prestaties.
Verder kijkend naar het wedstrijd programma van Accelerando staat er op 6 Oktober weer een wedstrijd op de planning. En dit is wel onze eigen wedstrijd in de Develhal in Zwijndrecht. Hier kijken wij als Accelerando enorm naar uit en zijn we erg trots op.

Lees meer over:

vakantie accelerando prestaties
Deel dit bericht met je vrienden!