maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

'Kom je ook kijken' vraagt Ridder Andries

6 september 2018

ZWIJNDRECHT Komen jullie ook naar de open Monumentendag in het gemeentehuis? Vraagt Ridder Andries.

Ridder Andries voelt zich enorm betrokken met de oevers en alles wat er gebeurt in Zwijndrecht. Hij vindt het Raadhuisplein een prachtig plein en komt er graag ook als er niets te doen is. Hij is en blijft de vriendelijkheid zelf ook al wordt hij beschimpt en uitgelachen.

Hij vertelt graag met respect over van alles en de wereld. Voor een rondleiding zaterdag zorgen raadsleden en niet Ridder Andries anders zou het wel eens een heel ander gesprek worden. Ridder Andries is een levend monument en staat elke dag open voor een gesprek.

Het oude raadhuis is open op 8 september en toegankelijk tussen 11:30 en 16:00 uur. Koffie en thee worden verzorgd door de bodedienst. De nieuwe gemeentegids ligt er ook voor iedereen klaar.

Lees meer over:

open monumentendag
Deel dit bericht met je vrienden!