woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Jerrycans gevaarlijke stoffen gevonden op IJsvogelplein, twee aanhoudingen

28 augustus 2018 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Op maandag 27 augustus, rond 20.00 uur, tipte een getuige de politie, die direct naar het IJsvogelplein reed. Twee mannen met een mondkapje op stonden jerrycans uit te laden en brachten ze naar een kelderbox. Vervolgens reden ze weg in een busje. Maar ver kwamen ze niet. Op datzelfde plein werden ze stil gezet en vonden de collega’s nog eens tientallen vaten met chemische stoffen achterin de bus. Het gaat om ongeveer 80 jerrycans.

De recherche is een onderzoek gestart naar de betrokkenheid van de twee mannen en zoekt naar mogelijke mededaders. Ook wordt er gekeken om wat voor stoffen het precies gaat. Vervolgens zal alles worden vernietigd. De mannen van 18 jaar uit Dordrecht en 36 jaar uit Zwijndrecht zitten vast.

Lees meer over:

aanhouding ijsvogelplein
Deel dit bericht met je vrienden!