Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Echtpaar Gouman-van Pelt viert 60-jarig huwelijk'
13jul 2018

Echtpaar Gouman-van Pelt viert 60-jarig huwelijk

ZWIJNDRECHT - Op 8 juli, de verjaardag van mevrouw Gouman-van Pelt, zijn de heer en mevrouw Gouman, nu 60 geleden, in Heerjansdam in het huwelijk getreden. Zij heeft de heer Gouman leren kennen doordat zij als vriendin van een van zijn zussen regelmatig over de vloer kwam in het 16 personen tellende gezin te Barendrecht.

Het echtpaar heeft in de ds. J.A. Visserstraat, in de toen nog landelijke omgeving, 60 jaar met veel plezier gewoond en zijn pas sinds juli verhuisd naar een seniorenwoning. Meneer Gouman heeft in de bouw gewerkt en was in zijn schaarse vrije tijd een fervent tuinier in zijn volkstuin. Mevrouw heeft naast het runnen van het gezin huishoudelijk werk verricht bij een dokter en familieleden.

Het echtpaar heeft twee zonen, een dochter en vier kleinkinderen. Het huwelijksjubileum is in gezellig familieverband gevierd. Het diamanten paar stelden niet alleen het bezoek van locoburgemeester Tycho Jansen op 9 juli op prijs maar ook de bijzondere felicitaties van Zijne Koninklijke Hoogheid de Koning en de Commissaris van de Koning.Deel dit bericht met je vrienden!