Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Pipo's Greek Pita's kiosk tijdelijk verplaatst naar parkeerplaats' De verplaatsing
05jul 2018

Pipo's Greek Pita's kiosk tijdelijk verplaatst naar parkeerplaats

ZWIJNDRECHT - Na zolang bij de hoofdingang van het Winkelcentrum Walburg zijn boterham verdiend te hebben, is Pipo's Greek Pita's kiosk onlangs tijdelijk verplaatst naar de parkeerplaats van het winkelcentrum. Dit is voor korte tijd want op 1 januari 2019 moet hij helaas definitief vertrekken.

Het Gemeentebestuur van Zwijndrecht heeft dit besloten en biedt volgens onze bron deze hard werkende kleine zelfstandige ondernemer, geen nieuwe standplaats aan.

Algemeen Belang Zwijndrecht heeft hier inmiddels op gereageerd: 'Bij de behandeling van de plannen rondom Winkelcentrum Walburg heeft Algemeen Belang Zwijndrecht aangegeven dat de kiosken een verlevendiging zijn rondom het winkelcentrum. Voor de ondernemers die daar zitten zou een tijdelijke plek gevonden worden vanwege de aanpak van de buitenruimte. Wij (ABZ) zullen nagaan hoe het precies zit met deze plekken nadat de aanpak gereed is. Mooi om te zien dat er door de klanten zoveel actie en hulp wordt aangeboden.' Tot zover Algemeen Belang Zwijndrecht.Deel dit bericht met je vrienden!