zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Medaille-oogst voor 4de-divisie-turnsters

25 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij de in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden rayon kampioen-schappen individueel toestelturen meisjes en dames zijn de 4de-divisieturnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereninging O&O bijzonder succesvol geweest. In diverse leeftijds categorieën wisten zij beslag te leggen op zes rayontitels, tien zilveren en tien bronzen medailles.

Het eremetaal werd omgehangen bij:
Annemijn Grit – sprong 1ste , meerkamp en brug – 2de, vloer en balk – 3de, Dayjeanny Grinuva – vloer 1ste, balk – 2de, meerkamp – 3de, Layla Voerman – sprong – 2de, Manon Verboom – balk 2de, Sarah den Otter balk – 3de, Anne Bezemer – vloer – 2de,  Lisa Schouten – sprong – 1ste, meerkamp – 2de, Terry van Leeuwen – vloer – 1ste, Leanne Meijer – vloer – 3de, Demelza Moreauw – balk – 2de, sprong – 3de , Merel Kerkhof – vloer – 1ste, meerkamp en sprong – 3de, Corine van Strien – meerkamp 2de, sprongen vloer  – 3de, Kimberley van Nugteren – blak -1ste, Lois Verheij – balk 2de.

Lees meer over:

turnen kampioenschappen rayon
Deel dit bericht met je vrienden!