woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Echtpaar Rijsdijk-Belder 65 jaar getrouwd

25 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Loco-burgemeester Jolanda de Witte bracht deze maand een bezoek aan het briljanten bruidspaar Rijsdijk-Belder. De locoburgemeester werd hartelijk ontvangen en bracht de felicitaties namens de gemeente Zwijndrecht over.

Meneer en mevrouw Rijsdijk zijn officieel op 2 juni 1953 gehuwd. Meneer is geboren en getogen in Heerjansdam, en mevrouw in Ridderkerk, waar het echtpaar ook gehuwd is.

Meneer Rijsdijk houdt van tuinieren, en is dan ook regelmatig te vinden in zijn eigen volkstuin in Heerjansdam. Hier heeft meneer een grote kas, waar hij onder andere aardbeien kweekt.Mevrouw Rijsdijk wandelt met mooi weer nog graag buiten.

Meneer en mevrouw Rijsdijk kregen 4 kinderen, hebben 7 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen.

Deel dit bericht met je vrienden!