woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Getuigen gezocht van mishandeling man (85) uit Zwijndrecht

20 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - De recherche in Dordrecht doet onderzoek naar de mishandeling van een 85-jarige man uit Zwijndrecht.

Een onbekende dader sloeg op 15 juni rond 15.20 uur meermalen het slachtoffer, die zelfstandig in een in ouderencomplex aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht woont, met een voorwerp op zijn hoofd. De man liep behoorlijke hoofdwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het lijkt er op dat de man niet een willekeurig slachtoffer is geworden, maar dat er sprake was van een gerichte actie.

De recherche heeft nog in onderzoek of het gaat om een beroving of een ruzie. Van de dader is bekend dat hij bij aankomst een pet en een jas droeg, maar dat hij bij zijn vertrek geen pet meer op had en dat hij zijn jas los bij zich droeg. Verder is hij brildragend, kalend, droeg hij op 15 juni een korte broek over de knie en had schoenen aan met witte zolen. Ook maakte hij gebruik van een fiets met blauwe fietstassen.

Wij verzoeken de dader zich te melden. Maar ook getuigen zijn welkom. Heeft u op 15 juni tussen 15 en 16 uur op de Rotterdamseweg in Zwijndrecht de dader gezien? Of heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek? Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar de Recherche in Dordrecht. Als u liever anoniem blijft kunt u bellen met 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!