Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wijkplatform Heer Oudelands Ambacht organiseert voor de vijfde keer watersportmiddag' Zaterdag 7 juli kunt u meedoen aan een clinic Suppen (Stand-Up Paddling)
19jun 2018

Wijkplatform Heer Oudelands Ambacht organiseert voor de vijfde keer watersportmiddag

ZWIJNDRECHT - Het wijkplatform Heer Oudelands Ambacht organiseert voor de 5e keer op zaterdag 7 juli 2018 een watersportmiddag voor jong en oud op de rivier De Devel.

Iedereen kan gratis deelnemen aan de clinic Suppen (Stand-Up Paddling), de nieuwe sport die overal op het water beoefend kan worden. Deze clinics worden gegeven door Janneke Smits van Jaba Sup.

Per clinic kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Aanmelden voor de clinics kan tot en met 1 juli 2018 via de site van het wijkplatform www.wphoa.nl.

Ook kan er gratis gebruik gemaakt worden van kano’s en kayaks. Outdoor Valley uit Bergschenhoek zorgt voor de kano’s en de kayaks. Aanmelding vooraf hiervoor is niet nodig: gewoon op uw beurt wachten aan de kant.

De Dordtse Reddingsbrigade is aanwezig voor de veiligheid. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij een zwemdiploma hebben. Dit watersportevenement is bedoeld voor iedereen, dus kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn allemaal van harte welkom.

Bron: Wijkplatform Heer Oudelands AmbachtDeel dit bericht met je vrienden!