zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Medaille-oogst bij haagse Donar Cup

11 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De selectieturnsters individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zijn bij de Haagse Donar Cup bijzonder succesvol geweest. Zij keerden huiswaarts met maar liefst drieëndertig medailles, onderverdeeld in veertien maal goud, tien maal zilver en negen maal brons.

Het eremetaal kwam in handen van Daphne Schellen (sen. – 5de div.) balk 1ste, meerkamp en vloer 2de, Anne Bezemer (sen. – 5de div.) meerkamp en blak 3de, Demelza Moreauw (sen. – 4de div.) meerkamp, sprong, vloer 1ste, balk 2de, Leanne Barendrecht (sen. – 4de div.) meerkamp en balk 3de, Merel Heezen (sen. – 4de div.) balk 1ste, Karin Hoekstra (sen. – 4de div.) brug 1ste,  Morgan van Kriekingen (jeugd-1 – 4de div.) meerkamp, balk 2de, vloer 3de, Gwen Bakker (jeugd-1 – 4de div.) vloer 1ste,  sprong en brug 2de, Esmee Snijder (pupil-2 – 3de div.) meerkamp, brug en vloer 1ste, Dunya Bezemer (instap – 3de div.) meerkamp, brug, balk 1ste, vloer 2de, sprong 3de, Abigail Koch (instap – 3de div.) sprong 1ste, meerkamp en balk 2de, Alysson Joy Stotijn (voorinstap – 3de div.) meerkamp, brug, vloer 3de.

Lees meer over:

turnen medailles
Deel dit bericht met je vrienden!