zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-Turnsters Rayonkampioen

11 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in de O&O-turnhal de laatste competitiewedstrijd keuze-oefenstap van Rayon Dordrecht en Omstreken plaats. O&O-1 eiste hierbij de kampioenstitel voor zich op. Het derde O&O-team kwam als derde uit de strijd, O&O-2 eindigde op vierde plaats en O&O-4 noteerde een zevende plaats.

De kampioensploeg was samengesteld uit de turnsters Anniek Postema, Anna Rosmulder, Britta Schipper, Elianne Stehouwer, Faye Bax, Milou Antheunisse en Suzanne Tol. Evenals de eerder geturnde  competitiewedstrijden sloten zij ook de laatste wedstrijd winnend af. De totaalscore kwam uit op 136,650 punten. Team drie bestond uit de turnsters Annemijn Grit Day Grinuva, Karin Hoeksra, Lisa Schouten, Demelza Moreauw en Merel Heezen. Zij turnden de laatste wedstrijd 131,650 punten bijeen.

De laatste competitiewedstrijd van de verplichte oefenstof vond gelijktijdig plaats in Ridderkerk. Ook hierbij was O&O succesvol. Het team bestaande uit Amber Wehrmann Krieger, Emma de Man, Jeanha van der Meulen, Kiara Brouwer Von Gonzenbach, Minke Schouten en Laura Hensen sloten de competitie winnend af 155,525 punten. In de eindrangschikking eindigden zij daarmee knap op de tweede plaats. O&O-2 kwam als vierde uit de strijd en O&O-3 als achtste.

Lees meer over:

kampioenen turnen rayon
Deel dit bericht met je vrienden!