donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Lindtsedijk krijgt nieuw asfalt

1 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Lindtsedijk is een belangrijke ontsluitingsweg voor bedrijventerrein / industriegebied De Geer en Groote Lindt. Ook voor de bewoners in de wijken Kort Ambacht en Nederhoven is de weg belangrijk.

Het asfalt van deze weg tussen de aansluiting met de Geerweg in het westen tot aan de Bilderdijkstraat boven de A16 is aan het eind van zijn levensduur en moet worden vervangen. Van vrijdag 1 juni tot en met 16 juli voert Heijmans Infra de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit. Tijdens de werkzaamheden op de Lindtsedijk wordt het verkeer omgeleid.

Uitvoering werkzaamheden in fases + planning
Het is belangrijk dat de werkzaamheden gefaseerd worden uitgevoerd zodat de bedrijven van de Groote Lindt toegankelijk en bereikbaar blijven. De werkzaamheden starten vrijdag 1 juni 2018 om 7.00 uur (fase 1). Dit betreft het deel vanaf het kruispunt Bilderdijkstraat/Lindtsedijk tot aan het kruispunt Lindtsedijk/Burg. van 't Hoffweg. De werkzaamheden vinden overdag, 's avonds en 's nachts plaats, waarbij de geluidsoverlast zoveel mogelijk zal worden beperkt. In de weekenden, van vrijdagmiddag 17.00 uur tot maandag 07.00 uur worden geen werkzaamheden uitgevoerd. Naar verwachting zal fase 1 in week 25 (18-22 juni) gereed zijn, waarna aansluitend met fase 2 gestart wordt. Dit betreft het deel Lindtsedijk (ter hoogte van kruispunt Bezemer Automaterialen/van Leeuwen Buizen) tot aan de Burg. Van 't Hoffweg (Blauwe Brug). De werkzaamheden in fase 2 worden ook gedurende de dag, avond en nacht uitgevoerd. Fase 2 zal naar verwachting in week 27 (2-16 juli) gereed zijn.

Omleiding verkeer
Tijdens de werkzaamheden op de Lindtsedijk wordt het verkeer omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven. Zie de omleidingsroute per fase op de afbeeldingen.

Omleidingsroute fase 1

Omleidingsroute fase 2

Meer informatie
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager, de heer H. Koopman, te bereiken op 06-15634480 of hkoopman2@heijmans.nl, of de uitvoerder, de heer A. van Remmerswaal, op nummer 078-653 30 00 op werkdagen van 8:00 tot 16:00 uur.

Lees meer over:

werkzaamheden asfalt lindtsedijk
Deel dit bericht met je vrienden!