zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-Mannen goed op dreef tijdens de laatste NK-kwalificatie

28 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend  vond in Leek (Groningen) de laatste NK-kwalificatie plaats voor de jongens en heren individueel toestelturnen van de 1ste divisie. De O&O-afvaardiging wist daarbij beslag te leggen op eenenvijftig finaleplaatsen.

Bram van Gemert pakte daarbij bij de junioren-I met 68.400 punten het goud. In de zelfde categorie werd Dennis Swinkels met 67,300 punten derde. Goud was er ook bij de senioren. Dit kwam op naam van Thijs Oosterling. Zijn fraaie score kwam uit op 74,100 punten.

De finaletickets kwamen op naam van:
Soulaiman Tajjiou (pupil) – Allround – vloer en ringen, Olaf de Nie (jeugd) allround, voltige, ringen en rek, Lance Visser (jeugd) – vloer, Dennis Swinkels (junior-I) allround, vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek, Bram van Gemert (junior-I) – allround, vloer, voltige, ringen en rek, Ruben Reedijk (junior-I) – allround, voltige, ringen, sprong, brug en rek, Thomas van der Helm – (junior-II) allround, vloer, voltige, ringen, sprong en brug, Luuk van Waaij (junior-II) – voltige, ringen, sprong, brug en rek, Thijs Oosterling (senior) – allround, vloer, voltige en  ringen, Bart de Ruiter (senior) – allround, ringen, sprong en rek, Jens van der Helm (senior) – allround, vloer, ringen, sprong en rek, Jordy Hagestein (senior) - brug

Lees meer over:

sport mannen turnen
Deel dit bericht met je vrienden!