maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O-Meisjes/Dames succesvol tijdens Open Turn Kampioenschappen in Breda

22 mei 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Verdeeld over het gehele Pinksterweekend heeft de meisjes/dames-selectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O met succes deelgenomen aan de Open Breda Turn Kampioenschappen (OBTK).

De O&O-afvaardiging wist beslag te leggen op maar liefst drie gouden, zeven zilveren, acht bronzen en een medaille voor de vierde plaats.

Op het goud werd beslag gelegd door: Demelza Moreauw (senior-D), Day Grinuva (junior-E), Amber Wehrmann Krieger (pupil-2-D1)

Het zilver kwam in handen van: Maaike Colijn (jeugd-1-D1), Imara Kornelisse (pupil-2-D1), Eva de Ruiter (senior-FIG), Lisa Hendrikse (senior-B), Melanie Stout (pupil-2-D1), Annemarijn de Waard (instap-N1), Yulia Asakura (jeugd-1-N2)

Het brons werd omgehangen bij: Corina van Strien (jeugd-2F), Terra Rijsdijk (jeugd-1-D1), Jeahna van der Meulen (instap-D1), Lisa Schouten (Senior-D), Annemijn Grit (junior-E), Milou Erkelens (senior-B), Aimee Odijk (instap-N1), Desiree Storm (senior-A).

Vanwege het groot aantal deelnemers in de categorie pré-instap D1 waren daar vier medailles te winnen. De medaille van de vierde plaats kwam op naam van Nynke Mourik

Lees meer over:

turnen o&o gymnastie
Deel dit bericht met je vrienden!