Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Expositie 'Mijn oog' in Galerie Glas +'
15mei 2018

Expositie 'Mijn oog' in Galerie Glas +

ZWIJNDRECHT - 'Mijn oog' is een expositie met werken van kunstenares Van de Ven. Sinds enkele jaren is Van de Ven bezig met het maken van schilderijen. Haar passie is o.a. het weergeven van het karakter van het beeld. Sfeer en emotie zijn voor haar bepalende factoren. Zij werkt vanuit de ziel en voor haar is kunst een dwingende behoefte, een stuwende kracht. Haar werk is veelzijdig en wordt gekenmerkt door non conformisme.

De komende jaren wil Van de Ven zich blijven doorontwikkelen in meerdere opzichten en zich niet laten beperken door een bepaalde stijl of richting. Het plezier in de kunst voert voor haar de boventoon en het resultaat is hiervan een gevolg. De vrijheid en het genoegen van scheppen is haar leidraad. Zij voelt zich vereerd om dit te mogen delen met haar medemens.

Tot 21 juni is de expositie te bezoeken in Galerie Glas +

De galerie is na afspraak dagelijks geopend, ook 's avonds. Wilt u liever geen afspraak maken? Dan is de galerie elke eerste zaterdag van de maand te bezoeken tussen 13.30 en 17.00 uur.Deel dit bericht met je vrienden!