Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

The Moving Strings na 55 jaar terug op Koningsdag in het Spektakel Zwijndrecht

26 april 2018

Spektakel is the place to be op koningsdag wie houd van de muziek van de Moving Strings een van de oudste bands van Zwijndrecht. In 1963 speelden ze op het Raadhuisplein zonder dranghekken met het publiek om hen heen. 

Nu vijfenvijftig jaar later spelen ze weer op Koningsdag nu in het theater het Spektakel aan het Norderstedtplein in Zwijndrecht. Een speciaal Koningsdag concert is in stilte voorbereid. Veel mensen kennen deze oude rockers nog uit hun jeugd waar ze voor het eerst verkering kregen en wat leidde tot een huwelijk.

John Noce Santorro is niet alleen bekend als drummer van de Zipps maar natuurlijk ook van deze band de Moving Strings Maar ook de andere leden geniet hun bekendheid. Karel Raven komt speciaal eerder terug uit Duitsland voor dit optreden. Maar ook Peter Nuijten ,Fred Lichtenberg Cees van Os en van Seventer zijn geen onbekenden die hun Live muziek vrijdag brengen in Spektakel,

Gratis kaarten zijn te reserveren bij Grand Bras, bestel snel, maar je kan natuurlijk gewoon naar de zaal komen waar je kan genieten van van de warmte en de gezelligheid. De muziek van de Moving Strings is herkenbaar uit de tijd waarin hun begonnen zoals BV de Shadows. Ze spelen hun eigen medleys duidelijk herkenbaar voor de vaste top 20000 luisteraar .

Wil je ze nu al zien kijk dan maar eens op yoytube of google op The Moving Strings.

Wie de Beatles heeft gezien met de vrijwilligersavond in het Spektakel moet zeker naar de Moving Strings komen. Wie van muziek maken houd zoals je dat ook kan doen bij Diverz in Mikado waarmee samengewerkt wordt moet zeker langs komen. Muziek maken , horen en voelen is het mooiste wat er is,

Algemeen Belang Zwijndrecht heeft zich sterk gemaakt voor een braderie terug op de Bruïnelaan en heeft zich hier met de gehele raad voor ingezet, Daarnaast zetten ze zich in voor een mooi programma in het Spektakel dat op de braderie aansluit.

,Zoals op de posters staat te lezen een bingo voor de oudjes en live muziek voor de oudere jongeren die nog rocken kunnen. Spektakel vanaf drie uur zaak open voor de Moving Strings Norderstedtplein Zwijndrecht gratis parkeren bij Winkelcentrum Walburg.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!