Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Swinhove Groep ontvangt rolstoelbus van GVR'
25apr 2018

Swinhove Groep ontvangt rolstoelbus van GVR

ZWIJNDRECHT - De Gebruikersvereniging  Rolstoelbus (GVR) heeft een rolstoelbus gedoneerd aan de Swinhove Groep. De GVR heeft tot voor kort hun diensten aangeboden in Dordrecht en omstreken. Eerder dit jaar was GVR helaas genoodzaakt te stoppen met hun activiteiten in de regio. De GVR heeft toen besloten hun middelen te doneren aan instellingen in de regio met hetzelfde maatschappelijke doel. 

Op dinsdag 17 april is de rolstoelbus overgedragen door bestuursleden Nel Kruis  en André Muileboom aan Lilian Bouman, bestuurder van de Swinhove Groep. De Swinhove Groep, een zorgorganisatie in Zwijndrecht,  is zeer verheugd om één van de drie instellingen te zijn die een rolstoelbus mag ontvangen van de GVR. De rolstoelbus komt op een perfect moment, want de huidige rolstoelbus van de Swinhove Groep is uitgevallen.

Met het begin van het lekkere weer, kan de bus weer goed ingezet worden voor leuke activiteiten en uitjes voor onze bewoners en cliënten. Ook is er een cheque overhandigd ter waarde van € 5000,- ter attentie van de Vrienden van de Swinhove Groep. Deze partij zet zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de ontspanning van de bewoners en cliënten van de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is dankbaar voor de gulle donaties van de GVR. Gedurende een gezellig samenzijn op het terras van de hoofdlocatie, waarbij ook enkele “oud-vrijwilligers” van GVR aanwezig waren, is er getoast op een veilige en goede inzet van de rolstoelbus.

Bestuurder Lilian Bouman neemt de sleutels en cheque in ontvangst van bestuursleden Nel Kruis en André MuileboomDeel dit bericht met je vrienden!