zondag 23 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Bestuurder Arlette Sprokkereef vertrekt bij Woonkracht10

24 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Per 3 mei 2018 vertrekt Arlette Sprokkereef na bijna drie jaar op eigen verzoek als bestuurder bij Woonkracht10. Samen met medebestuurder Erwin Zwijnenburg zette ze zich vol in om écht Thuis te Geven aan mensen in de Drechtsteden.

Arlette Sprokkereef is op 1 september 2015 aangesteld als bestuurder/manager Financiën bij
Woonkracht10. Arlette licht haar vertrek als volgt toe: “In de afgelopen jaren heb ik, samen met mijn      collega-bestuurder, hard gewerkt om de organisatie op orde te krijgen om onze huurders een goede en betaalbare woning te kunnen blijven garanderen. De organisatie is nu in een rustiger vaarwater, daarom voel ik de ruimte om mij te richten op een andere activiteiten.”

Woonkracht10 is mevrouw Sprokkereef erkentelijk voor haar inzet en wenst haar veel succes in de verdere toekomst. Totdat er een tweede bestuurder is aangesteld, worden alle bestuurlijke taken vanaf nu overgenomen door bestuursvoorzitter Erwin Zwijnenburg.

Lees meer over:

bestuurder woonkracht10
Deel dit bericht met je vrienden!