Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kindcentrum Impuls krijgt appelboom van Rotary Zwijndrecht'
20apr 2018

Kindcentrum Impuls krijgt appelboom van Rotary Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Rotary Zwijndrecht heeft op 18 april een appelboom aangeboden aan christelijk kindcentrum Impuls van PIT kinderopvang & onderwijs. Aanleiding voor deze gift was de World Earth Day, ook wel de Dag van de Aarde genoemd, op 22 april 2018. Op deze dag staat de wereld stil bij de toekomst. Hoe houden we de aarde schoon en groen?

De reden dat Rotary Zwijndrecht een boom doneerde, was dat er elk jaar miljoenen bomen in de wereld worden gekapt. Een van de doelen van de organisatie is het opnieuw planten van bomen. Rotary Zwijndrecht pleit onder andere voor meer groen rond de kindcentra. Kindcentrum Impuls kreeg daarom een mooie appelboom.

Op 18 april hebben vertegenwoordigers van Rotary Zwijndrecht samen met kinderen uit groep 6 en 7 van kindcentrum Impuls de boom op het speelleerplein geplant. De kinderen zijn verantwoordelijk voor de groei en bloei van deze boom. “De appelboom staat ook symbool voor ons kindcentrum. Ons doel is kinderen hier te laten groeien en bloeien en hun talenten te laten ontwikkelen. Aan het einde van de onderwijstijd hopen we dan op een rijke oogst waarmee ze naar het vervolgonderwijs kunnen om zich nog verder te ontwikkelen,” aldus waarnemend directeur Lilian Schoonderwoerd van kindcentrum Impuls. De kinderen en de leerkrachten van kindcentrum Impuls willen Rotary Zwijndrecht hartelijk bedanken voor dit prachtige gebaar. “Samen maken we de wereld een beetje mooier.”

Op de foto: Kinderen uit groep 6 en 7 van kindcentrum Impuls hebben samen met Rotary Zwijndrecht een appelboom op het speelleerplein geplant.Deel dit bericht met je vrienden!