vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Promoties en NK plaatsingen Twirlteam Accelerando

16 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zondag is Twirlteam Accelerando met al haar groepen en solisten afgereisd naar de wedstrijd in Schiedam. De wedstrijd vond plaats in de Magriethal en ging vroeg in de ochtend van start. Deze dag gingen ook de teams mee op wedstrijden, dit was best spannend omdat de meeste teams in nieuwe samenstelling gingen draaien om met een geheel nieuwe routine.
Zo ging deze dag ook het vernieuwde Twirlteam E mee en dit team is onlangs geheel in het nieuw gestoken. Een nieuw team met nieuwe pakken en voor vele meisjes een nieuwe show die zij zeer goed ter uitvoering brachten. Als resultaat behaalde dit team een plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen die later in het jaar worden gehouden in Almere.

Verder werden er ook nog eens promoties behaald door Anouk v.d. Waal en Amber v. Ooijen. Zij promoveerde beide met het onderdeel solo Dance naar de Intermediate klasse en plaatste zich ook voor de Nederlandse Kampioenschappen. Tevens wist het jongste duo van Twirlteam Accelerando; Roxanne Seelbach en Sopie de Jong te promoveren naar de hoogste klasse in de Juvenile.

Kom eens bij ons kijken tijdens een van onze trainingen. Wie weet is twirlen ook echt iets voor jou. Twirlteam Accelerando heeft vijf verschillende leeftijdsgroepen en lid worden kan vanaf drie jaar.

Lees meer over:

accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!