Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'No More Heroes wint Band Boost Halve Finale'
16apr

No More Heroes wint Band Boost Halve Finale

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse band No More Heroes wint Band Boost Halve Finale, en is daarmee de laatste finalist van deze bandcompetitie.

Zaterdag 14 april vond de halve finale van de bandcontest Band Boost 2018 plaats. In deze halve finale streden de vier publieksprijswinnaars van de voorrondes en de winnaar van de ‘internet-Wildcard’ om de laatste plek in de finale.

De Zwijndrechtse metalcoreband No More Heroes heeft sinds hun voorronde in december 2017 veel gedaan met de feedback die ze van de jury destijds hebben gekregen en die verbetering zorgde voor de winst. Zij zijn daarmee de laatste finalist van de Band Boost 2018 en nemen het op zaterdag 12 mei 2018 op tegen metalband The Great Hurricane Escape, hardrockband Vokatus, postrockband Sleepertown en popformatie Mr. Marten.

Het was een behoorlijk gevarieerde halve finale met, volgens de jury, hoge kwaliteit. De jury bestond uit muzikant/producer Casper Houtman, muzikant Mike de Deugd en voorzitter Jasper van Dorp (Labtones).

De Band Boost finale vindt plaats op 12 mei in de Power Stage van Bibelot. Kaartjes zijn te koop via Popcentrale.nl en Bibelot.net.

Bijgevoegde foto: winnaar No More Heroes
Foto door Danny van der WeckDeel dit bericht met je vrienden!