vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Goede prestaties van bij de Ritmische Gymnastiek

9 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden derde plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek van de 2de divisie hebben de turnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goed gepresteerd.
Bij de pre-junioren wist Demi Fransen als tweede uit de strijd komen gevolgd door haar clubgenote Jenna van Nes die zich het brons om liet hangen. Caithlynn Bezemer viel met haar vierde plaats net buiten de prijzen.

Amy Koedoot turnde zich bij de junioren individueel naar het zilver en Olivera Stepanov eindigde in deze categorie op een vierde plaats. Als duo hadden zij een goed optreden met hun knotsoefening en veroverde daarmee knap het zilver.

Ook de senioren lieten zich ook niet onbetuigd. Ilse van Dam en Tessa van den Bergh verdienden zilver met hun duo-oefening. Tessa voegde daar een zilveren medaille aan toe vanuit het individuele klassement. De combi Ilse van Dam en Celeste Kniestedt eindigde op de vierde plaats. Individueel kwam Celesta tot een gelijk resultaat.

Lees meer over:

gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!