woensdag 3 maart 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuters De Wijngaard op bezoek in bibliotheek

6 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voorlezen is leuk. Dat ervaren de peuters en kleuters van de ko’tergroep van christelijk kindcentrum De Wijngaard iedere dag, maar dit keer was er een speciale voorleesverrassing voor de driejarigen. Ze waren uitgenodigd voor een voorleeshalfuurtje in de bibliotheek AanZet van Hendrik-Ido-Ambacht. De reis per Stint naar de bibliotheek was een hele belevenis en aansluitend was het genieten van de leuke verhalen die de voorleesvrijwilliger van de bibliotheek speciaal voor hen voorlas.

Kippen, kuikentjes en de beroemde eend Bommes waren de helden van de verhalen over  de lente. De peuters luisterden ademloos en voor ze het wisten was het weer tijd om met de Stint terug te gaan naar De Wijngaard. “We willen de medewerkers van de bibliotheek van harte bedanken voor hun gastvrijheid. We komen graag nog een keer terug,” aldus pedagogisch medewerker Toos de Haan van de ko’tergroep.

Op de foto’s: De peuters genoten in de bibliotheek van de verhalen over de avonturen van eend Bommes.

Lees meer over:

bibliotheek voorlezen bommes
Deel dit bericht met je vrienden!