vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kevin van Pelt (ZBC'97) naar Groote Lindt

6 april 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 5 april heeft Kevin van Pelt (29) bekend gemaakt, dat hij volgend seizoen deel gaat uitmaken van de A selectie van Groote Lindt. Kevin - aanvoerder en topscorer - maakte afgelopen zaterdag nog de beide doelpunten in de derby ZBC'97 - Groote Lindt.

Voordat Kevin de overstap maakte naar ZBC'97 was hij selectiespeler van VVGZ. Direct na het zetten van de handtekeningen is Kevin voorgesteld aan de huidige selectie. De A selectie voor volgend seizoen krijgt met de komst van Kevin van Pelt steeds meer zijn definitieve vorm.

De foto is afkomstig van Wilma van Strien.

Lees meer over:

voetbal groote lindt ZBC'97
Deel dit bericht met je vrienden!