Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

GroenLinks Zwijndrecht is blij met uw stem

22 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Tijdens gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart heeft GroenLinks in de gemeente Zwijndrecht 1043 stemmen gekregen. Daarmee heeft de partij de komende periode 1 raadszetel in de gemeente. Laura Kroes bedankt alle inwoners die op GroenLinks hebben gestemd.

De afgelopen maanden heeft GroenLinks campagne gevoerd voor meer sociale woningen, scherpe klimaatdoelstellingen en schone lucht voor alle inwoners van Zwijndrecht. “Schone lucht is zo belangrijk in een woonstad als Zwijndrecht. Al onze inwoners hebben recht op een gezonde leefomgeving,” aldus Laura Kroes.

De komende vier jaar zal GroenLinks haar best doen om resultaten te boeken en inwoners te betrekken bij besluiten over de toekomst van Zwijndrecht. De afgelopen periode heeft GroenLinks daarin succes geboekt met PakAan. Dat ziet GroenLinks het liefst verder uitbreiden, volgens Kroes.

De verkiezingsuitslag is nog niet definitief. Vrijdag 23 maart zal de definitieve uitslag worden vastgesteld. Donderdag 28 maart zal de nieuwe gemeenteraad worden geïnstalleerd.

Lees meer over:

campagne GroenLinks pakaan
Deel dit bericht met je vrienden!