zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Meet & Greet Urbex bij Kunzt

21 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Meet Urban Exploring en Greet the Artists, oftewel: Meet & Greet Urbex bij Kunzt op zondag 25 maart aanstaande om 15.00 uur.

De nieuwe expositie van Kunzt met Urbex: 'leave nothing but footsteps, take nothing but pictures' als werktitel staat in het teken van foto's van verlaten huizen en afgebladderde gevels.

De expositie  is tot stand gekomen door de samenwerking van Fotoclub Zwijndrecht, fotograaf Mark Isarin, gemeente Zwijndrecht en het jongerenwerk van Diverz. Naast werken van Maurice de Man en Arko van Pel zijn er ook foto's te zien van de Fotoclub Zwijndrecht en twee van haar  leden, Marijke Bottema en Fred van Turenhout.

Achter alle foto's schuilt een verhaal. U weet vast nog wel waar u was toen u uw favoriete vakantiefoto maakte? Dit geldt zeker voor de foto's op deze expositie.

Wanneer u benieuwd bent naar het verhaal achter de tentoongestelde foto's, kom dan aanstaande zondag naar deze Meet & Greet. De fotografen willen dan graag hun verhaal met u delen. De opening van de Meet & Greet wordt om 15.00 uur verzorgd door Mark Isarin, een Zwijndrechtse fotograaf.

Meet and Greet Urbex
25 maart 15.00 uur

U vindt de expositieruimte van KunZt in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1), ingang aan de Burgemeester de Bruïnelaan. www.kunztzwijndrecht.nl

Lees meer over:

raadhuisplein gemeentehuis kunzt
Deel dit bericht met je vrienden!