zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros E-tjes kampioen

5 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Er waren afgelopen zaterdag maar 8 wedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros, maar er kon wel een kampioen gehuldigd worden. Albatros E2 moest zaterdag winnen van HKC E4 om het kampioenschap te kunnen gaan vieren. Christie, Emma, Koen, Lisanne, Maurits en Noa lieten er geen gras over groeien en veegde HKC met maar liefst 22-2 van het veld. En dus kon E2 na het laatste fluitsignaal de bloemen en bekers in ontvangst nemen. E2 en coaches Raoul en Gijs gefeliciteerd. Bij de overige wedstrijden werd er drie keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. F1 stuurde kampioen Merwede met 2 verliespunten naar huis, 15-8.

Senioren 5 maakte het zichzelf onnodig lastig door op achterstand te komen tegen het lager geplaatste Ventura Sport. Het vijfde wist zich echter te herpakken en boog de achterstand om naar een voorsprong en uiteindelijk de winst, 14-9. Senioren 7 speelde hun laatste zaalwedstrijd en wist deze gemakkelijk met winst af te sluiten. KOAG werd met 23-13 verslagen. De wedstrijd van senioren 8 tegen Korbatjo eindigde in een 11-11 gelijkspel. E7, C5 en A1 pakte helaas geen punten.

Bron foto: Albatros.

Lees meer over:

kampioen korfbal e2
Deel dit bericht met je vrienden!