vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Het verkiezingsdebat van en voor de Zwijndrechtenaar op donderdag 15 maart

2 maart 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Groot Zwijndrecht debat op donderdag 15 maart: Het verkiezingsdebat van en voor de Zwijndrechtenaar.

Zwijndrecht staat voor grote keuzen over wonen, werken, veiligheid, jeugdhulp en samenwerking in de regio. Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dus is het belangrijk dat partijen glashelder maken waarvoor ze staan. Aan de inwoners de vraag: waarover wilt u dat het debat gaat?

Op donderdag 15 maart van 19.30 tot 21.30 uur vindt het Groot Zwijndrecht debat plaats in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Zwijndrecht. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Ideeën voor onderwerpen
De lijsttrekkers van de negen partijen die in Zwijndrecht meedoen aan de verkiezingen, gaan over allerlei onderwerpen in debat. De griffie van de gemeenteraad wil de gesprekken graag laten voeren over onderwerpen die inwoners interesseren en belangrijk vinden. Daarom ontvangt de griffie graag suggesties over onderwerpen die aan de orde moeten komen. Inwoners van Zwijndrecht en betrokkenen kunnen hiervoor mailen naar griffie@zwijndrecht.nl.

Victor Deconinck
Het debat vindt plaats onder leiding van Victor Deconinck, voormalig televisiepresentator en woonachtig in onze regio. Ook maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht.

Voor wie geïnteresseerd is in gemeentepolitiek of nog geen keuze heeft kunnen maken, is dit het moment om aanwezig te zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!