dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Weet jij een naam voor speelbos Heerjansdam?

1 maart 2018

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - De speelpolder is ontworpen door het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde in samenwerking met de kinderen van de basisscholen de Rank en de Julianaschool te Heerjansdam.

Heb jij een idee voor een naam?
We zoeken een passende naam voor het speelbos. We vragen de schoolkinderen (en ouders) met een voorstel te komen. Alle kinderen die mee willen doen aan de prijsvraag kunnen een voorstel inzenden voor een nieuwe naam voor het speelbos. Geef daarbij een korte omschrijving; "waarom je het een leuke naam vindt". Stuur je inzending naar Barbara Barten via email of in de speciale brievenbus die in de bibliotheek staat van het verzamelgebouw.

Inzendingen kunnen tot 12 maart 2018 worden ingestuurd of ingeleverd worden.

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit:

  • Twee dorpsraadsleden;
  • Een vrijwilliger van St. Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard;
  • Medewerker het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde;
  • José Tigchelaar

De jury selecteert uit alle inzendingen de drie mooiste ideeën. Deze worden voorgelegd aan wethouder Jacqueline van Dongen (Natuur en Recreatie). Zij kiest uit de drie voorstellen de definitieve naam voor het speelbos. Eind april 2018 maken we de nieuwe naam voor het speelbos bekend. De winnaar ontvangt een mooi cadeau.

Lees meer over:

heerjansdam speelbos speelpolder
Deel dit bericht met je vrienden!