zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros huldigt eerste zaalkampioen

26 februari 2018 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De korfbalvereniging Albatros heeft de eerste zaalkampioen van het seizoen 2017-2018 binnen. Bij terugkomst in de Albatroskantine werd E4 na het 8-8 gelijke spel tegen Kinderdijk E3 gehuldigd. In Alblasserdam liepen de kanjers van Kevin en Christiaan lang achter de feiten aan (5-2), maar een knappe inhaalrace leidde tot het benodigde punt. Verdiende bloemen en taart dus voor Amber, Angelique, Bridget, Lotte en Tara.

Het was een redelijk korfbalarme voorjaarszaterdag met slechts 5 thuiswedstrijden. Van die vijf wedstrijden werden er drie gewonnen en wel door D2, senioren 7 en senioren 8. D2 speelde met een aantal E-spelers maar was met 11-3 te sterk voor GKV. Het 7e klopte Kinderdijk 5 met 17-15 en het 8e won met 18-12 van ADO 4.  Helaas waren er nederlagen voor C4 en D3.

In den vreemden waren er winstpartijen voor C2 dat RWA C1 met 5-16 klopte en B3 dat DeetosSnel  met 2-12 versloeg. Nederlagen waren er voor A3, A4 en E6.

Er breekt een week aan waarin er weinig getraind wordt voorafgaand aan opnieuw een rustige zaterdag. Op 3 maart komen er slechts acht Albatrosteams in het veld.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!